Kernwaarden

1Innovatie
Safety Control Benelux wilt zich graag onderscheiden in de markt als de Benelux bpm-leverancier. Dat dwingt ons er toe om te blijven innoveren. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe leveranciers, nieuwe producten en nieuwe services die nog beter aansluiten bij uw wensen en behoeftes.

 

 

2Klantgerichtheid
In alles wat wij doen, staat de klant centraal. Het uitgangspunt hierbij is steeds de risico’s binnen uw bedrijf en de oplossing die daar het beste bij past. Safety Control Benelux denkt met u mee op basis van de aanwezige informatie in uw bedrijf die aan Safety Control Benelux wordt verstrekt.

 

 

3Expertise
Steeds meer wet- en regelgeving verschuilt naar een Europees niveau met regelmatige aanpassingen en veranderingen. Daarom is het goed om te weten dat Safety Control Benelux nauw samenwerkt met hooggekwalificeerde productspecialisten en veiligheidskundigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken.

 

 

4Assortiment
Op het gebied van pbm’s zijn er wereldwijd duizenden fabrikanten. Bij een bezoek aan een van de vele vakbeurzen is het tegenwoordig heel normaal om van 1 productgroep meer dan 200 fabrikanten van aan te treffen? Allemaal proberen ze de aandacht te trekken met meerder merken, uitvoeringen, kleuren en technische snufjes.

Safety Control Benelux streeft ernaar u een uitgebalanceerd assortiment aan te bieden. Zowel in prijsstelling, toepassingsgebied en uitvoering. Dit assortiment is een goede weerspiegeling van de behoefte en het aanbod in de markt. Het resultaat van deze selectie stellen wij u graag voor.